Om Bussakuten

Bussakuten erbjuder rikstäckande helhetslösningar inom trafikledning och ersättningstrafik. Vi backar upp våra kunder vid oplanerade och planerade trafikhändelser i bland annat tåg- och flygbranschen.

Bussakuten är en samhällsviktig leverantör av transporttjänster och vi finns tillgängliga dygnet runt. Sedan 2001 har vi jobbat med att koordinera, planera och trafikleda ersättningstrafik med så liten påverkan som möjligt för resenären.

Navet i vår verksamhet är vår trafikledning med trafikkoordinatorer som är experter på att hantera trafikstörningar. Vi hanterar ersättningstrafik för tåg, flyg och buss och våra uppdrag kan vara långa eller korta transporter med allt från en handfull till hundratals resenärer.

Det unika med Bussakuten är anpassningsförmågan och erfarenhet av många olika trafiksystem samt styrning av kollektivt resande. Vi kan tack vare vår lilla organisation snabbt tillgodose när du som trafikoperatör har specifika behov. Vi har stor kunskap av att leverera ersättningstrafik och ett rikstäckande kontaktnät där flera bussbolag ingår.

Våra ledstjärnor är hög servicenivå, ansvarstagande, anpassningsförmåga och ständig kvalitetsutveckling.

 

"Vi tar hand om trafikstörningen, så att våra kunder kan ägna sig åt sin kärnverksamhet!"


Fördelarna med Bussakuten

  • Öppet dygnet runt, året om
  • Snabbt och enkelt att få hjälp
  • Liten och dynamisk organisation
  • Kostnadseffektiva lösningar utan abonnemangsavgifter
  • Stor anpassningsförmåga
  • Etablerat och rikstäckande kontaktnät
  • Höga säkerhetskrav på våra leverantörer


Kontakta oss!

E-post: trafikledning@bussakuten.se
Telefon: 021-15 75 75 (dygnet runt)

 

Våra ägare

Bussakuten är en del av Transdevs-koncernen affärsområde för kommersiell kollektivtrafik. Merresor erbjuder persontrafik med tåg och buss samt trafikledning och ersättningstrafik med buss under varumärkena Merresor, Snälltåget och Bussakuten. Varje år görs 1 miljon resor med Merresor varav merparten av resorna är fria från fossilt bränsle. Merresor är ISO-certifierade enligt ISO9001 (kvalitet) och ISO14001 (miljö).